6.2.10

I'm happy...



Em..lame da tak bershoping..Weekend ni Hubby plan nak g shoping....wah..aku mmg sronok bab2 shoping ni...So, after lunch+solat Zuhor kami bsiap2 tuk kluar..n..destinasi kami kali ni bkn la The Mines..tp d je JJ Cheras Selatan....Punye la ramai manusia kat JJ tu..maklum la x lame lg thn baru cina...ada sale plak tu...em..belek punye belek xda ape yg bekenan pun..so x bli ape2 pun just sehelai seluar kerja....En Hubby pun same bli 2 pasang je pakaian untuk ke office...xda apa yg menarik pun...Nak balik kat luar hujan lebat gle...so kami pun lepak la d Laksa Shake..pekena laksa ptg2 ok gak...

Bila hujan dah stop aku pun trus ke parking tuk pulang....tp otw nak balik umah Hubby ajak g Low Yatt (btul ke ejaan ni) aku on..je...punye la jam KL.Byk jln yg ditutup...bengang btul...Kat Low Yatt aku plan nak bli..cover h/p aku yg da patah. Tp..surprise..sampai sane..Hubby suh pilih mane2 handphone yg aku bkenan...wah..btul ke...h/p aku ni pun baru 3 bulan guna xkan nak tukar? Tp Hubby beria2 suh aku pilih...Em...h/p paling latest yg aku tau skang AINO...design by Sony Erricson. Tp aku x bkenan sgt la ngan ciri2 yg ada pada h/p tu...Nak pilih Blackberry...Hubby x bkenan...nak bli I-Phone..sgt mahal...so pilih punye pilih aku bkenan sgt dgn h/p Nokia model E 72...ada 3 warna pilihan gold, black & grey...tp aku pilih black...cantik wo...harga...? adala....

Aku tye h/p baru ni semperna ape...Hubby kate"hadiah semperna Valentine Day"....Thanks Hubby..sayang u sangat2...Semoga hubungan kite kekal hingga ke akhir hayat.....amin...

No comments:

Post a Comment